Разом проти СНІДу!

2013-11-29

/Files/images/PB290004.JPG Ми проти СНІДу! Ми за життя!

/Files/images/PB290009.JPGМи проти СНІДу! Ми за життя!

СНІД – одна з найважливіших і трагічних проблем, що виникли перед людством наприкінці ХХ сторіччя. У травні 1988 року Всесвітня організація охорони здоров’я прийняла резолюцію, в якій 1 грудня оголошено Всесвітнім днем боротьби зі СНІДом. Останнім часом проблема боротьби зі СНІДом гостро постала перед людством. Щодня від синдрому набутого імунодефіциту помирають тисячі людей. В Україні ця хвороба розповсюджується надзвичайно швидкими темпами. На жаль, наша країна визнана державою, яка найбільше за інших у Східній Європі постраждала від ВІЛ/СНІДу. Символ солідарності з тими, кого торкнулася проблема СНІДу, стала «Червона стрічка» - це символ пам’яті про мільйони людей, чиє життя забрала смертельна хвороба, символ протесту проти дискримінації ВІЛ-інфікованих, нагадування тим, кого епідемія не торкнулася, про необхідність турбуватися про свою безпеку і здоров’я.

/Files/images/DSCN9020.JPG

29 листопада на базі Обухівського районного центру та дозвілля пройшов захід , який організувала учнівська Рада самоврядування Обухівщини спільно з молодіжною громадською організацією «БУМ» в рамках реалізації проекту «Разом проти СНІДу!» за підтримки відділу освіти Обухівської районної державної адміністрації та управління освіти виконавчого комітету Обухівської міської ради.

Під час заходу голови районної та міської учнівської Ради самоврядування Остапенко А. і Урюкова А. розповіли про мету проекту - організацію роботи щодо попередження і профілактики розповсюдження захворювання на СНІД та ВІЛ-інфікування, сприяння активному залученню школярів та учнівської молоді до ведення здорового способу життя.

/Files/images/DSCN8985.JPG

В заході прийняли участь учні 10-х, 9-х класів навчальних закладів міста Обухова та Обухівського району.

Намальовані на плакаті учасниками «серця» стали символом підтримки гасла вуличної акції «Ми проти СНІДу! Ми за життя!». Голова молодіжної громадської організації «БУМ», Шликов С.М. провів для старшокласників тематичний відеолекторій, члени учнівської Ради самоврядування Обухівщини роздавали всім присутнім тематичні буклети. Захід звершився акцією «Разом проти СНІДУ!» під час якої учасники прикріпили свої червоні стрічки на «велике серце» з написом «Разом проти СНІДУ!».

/Files/images/DSCN9076.JPG

/Files/images/PB290035.JPG

/Files/images/DSCN9059.JPG

/Files/images/DSCN9062.JPG

/Files/images/DSCN9043.JPG

/Files/images/DSCN9122.JPG

Хочемо висловити щиру вдячність організаторам заходу:

- Шевченко О.О. методисту РМК відділу освіти Обухівської РДА, Чернишовій Т.І. методисту ММК управління освіти ВК Обухівської МР, Наєнко О.О. координатору РУРСО, Глушко Л.В. координатору МУРС, Шликову С.М. голові МГО "БУМ", Остапенко А. голові РУРСО, Урюковій А. голові МУРС.

Членам учнівської Ради самоврядування Обухівщини - Чучуй М. і Федоренко Є. (Підгірцівська ЗОШ), Довгаленко Є. і Слюсар О. (Германівська ЗОШ), Пономаренко Л. і Шимоненку Р. (Копачівська ЗОШ), Лахман Д. і Крушинській Д. (Старобезрадичівська ЗОШ), Гаєвській І. і Сад М. (Маловільшанська ЗОШ), Палієнко Т. і Овсяник Д. (Долинянська ЗОШ), Михайлюк Д. і Веклі О. (Краснослобідська ЗОШ), Толочко В. (Козинська ЗОШ), Махінічу Д. і Ханенку Д. (Дерев'янська ЗОШ), Кононенко А. (Семенівська ЗОШ), Яковенко С. (Красненська ЗОШ), Терещенко А. і Сушко Д. (Германівська гімназія)

Кiлькiсть переглядiв: 124

Коментарi