Учнівська Рада працює…

2012-11-08

/Files/images/P1010782.JPG під час "гарячого стільця"

/Files/images/P1010772.JPG

На засіданні 6 листопада в молодіжному арт-клубі «InTERNO» розглядались питання пов’язані з реалізацією проекту «Тварини поряд!», проведення профорієнтаційного Квесту «Моя майбутня професія», організації традиційного заходу до Дня боротьби зі СНІДом та підтримки ВІЛ-інфікованих.

/Files/images/P1010766 - копия.JPG

/Files/images/P1010768 - копия.JPG

Тищук Анастасія, голова центру «Милосердя» провела інструктаж членам Ради по проведенню акції збору коштів для тварин відновлювального центру (с. Деремезна) та виготовлення будок (конкурс «А мій будинок кращий!») в навчальних закладах міста Обухова та Обухівського району.

Старук Євгенія, голова центру «Культури та дозвілля» презентувала профорієнтаційний захід – Квест «Моя майбутня професія», який проходитиме 10 листопада в місті Обухові.

Перспективний план проведення заходу до Дня боротьби зі СНІДом представила Шевченко О.О., методист районного відділу освіти.

В кінці засідання всі члени Ради та координатори стали учасниками традиційної форми роботи Ради «гарячого стільця» на якому цього разу була Шевченко Олександра Олександрівна методист районного відділу освіти. Лідери цікавились тим, про що мріє, яке має хобі респондент, які цілі перед собою ставить, які якості цінує в людях, що є найважливішим для неї у житті і таке інше. Коло «гарячого стільця» було дуже цікавим і насиченим. Основна мета такої форми спілкування це можливість підліткам отримати відповіді на важливі в своєму житті питання, порівняти своє бачення сенсу життя з думками іншої, відомої їм людини.

/Files/images/P1010783.JPG

Запрошуємо цікавих людей до учнівської Ради самоврядування, на «гарячий стілець» у нас для вас є багато запитань!

Кiлькiсть переглядiв: 127

Коментарi