• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • УЧАСТЬ РАЙОННОЇ УЧНІВСЬКОЇ РАДИ САМОВРЯДУВАННЯ ОБУХІВЩИНИ (гурток ОРЦТДЮ "Лідер") У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ АКЦІЇ "ЗРОБИМО УКРАЇНУ ЧИСТОЮ"

УЧАСТЬ РАЙОННОЇ УЧНІВСЬКОЇ РАДИ САМОВРЯДУВАННЯ ОБУХІВЩИНИ (гурток ОРЦТДЮ "Лідер") У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ АКЦІЇ "ЗРОБИМО УКРАЇНУ ЧИСТОЮ"

2016-04-23

фото

фотоЧисте довкілля є дуже важливим для комфортного життя.

Напевно, кожна людина прагне жити у чистому і гарному місті, де можна прекрасно провести вільний час, приємно відпочити, та просто спокійно прогулятися вулицями його міста. Тож 23 квітня 2016 року відбулась Всеукраїнська акція «Зробимо Україну чистою». Лідери РУРСО (гурток ОРЦТДЮ «Лідер», керівник О.О. Наєнко) також долучилися до акції, всього в заході взяли участь 10 представників від 6 загальноосвітніх навчальних закладів Обухівського району, а саме: Трипільська ЗОШ І – ІІІ ст., Германівська ЗОШ І – ІІІ ст., Козинська ЗОШ І – ІІІ ст., Маловільшанська ЗОШ І – ІІ ст.,Першотравенська ЗОШ І – ІІ ст. та Германівська гімназія.

фотоНапередодні пасхальних та травневих свят багато людей виходить в ліс на відпочинок залишаючи після себе неприбране сміття. Тому територію для прибирання обрали ліс, що знаходиться біля вул. Миру, 16. Діти власними силами в хорошому та піднесеному настрої навели лад у лісі.

Хотілося б звернути увагу відпочиваючих нашого чудового містечка, на те що потрібно оберігати природу та прибирати за собою сміття, адже кожному з нас приємно відпочивати на чистій та прибраній території.

Кiлькiсть переглядiв: 223

Коментарi