Рука допомоги

2016-03-15

фото

фото Все далеко не просто на Сході, війна не повинна бути чорно – білою, особливо для дітей. Саме для того,щоб внести свою кольористику, свій позитив для дітей зі Сходу, в загальноосвітніх навчальних закладах Обухівського району, за ініціативи районної учнівської ради самоврядування Обухівщини ( гурток «Лідер» Обухівського районного Центру творчості дітей та юнацтва) було проведено акцію «Рука допомоги». Даний захід проводився у два етапи: шкільний ( з 03 по 14 березня) та районний (15- 16 березня 2016 року) Акція проводилася з метою допомоги дітям, які перебувають в зоні АТО.

В акції прийняли участь 9 загальноосвітніх навчальних закладів Обухівського району( Дерев’янська ЗОШ І – ІІ ст., Германівська гімназія, Трипільська ЗОШ І – ІІІ ст., Витачівська ЗОШ І – ІІ ст., Семенівська ЗОШ І – ІІІ ст., Старобезрадичівська ЗОШ І – ІІІ ст., Маловільшанська ЗОШ І – ІІ ст., Германівська ЗОШ І – ІІІ ст. та Долинянська ЗОШ І – ІІ ст.)

Зібрані дитячі речі, книжки та іграшки були передані до благодійної організації «Материнське серце», яка безпосередньо передасть речі, дітям, які перебувають в зоні АТО.фото

Підтримаймо дітей в такий нелегкий час!!!!

Кiлькiсть переглядiв: 134

Коментарi