• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Спілкування – універсальна реальність людського буття

Спілкування – універсальна реальність людського буття

2016-04-08

фото

фотоСпілкування – це основна форма людського буття. Його відсутність чи недостатність може деформувати людську особистість. Здатність до спілкування завжди була однією з найважливіших людських якостей. Так, 8 квітня 2016 року на базі Краснослобідської ЗОШ І – ІІІ ст. Обухівського району відбулось тренінгове заняття для членів районної учнівської Ради самоврядування Обухівщини «Ефективне спілкування в команді». Тренінг провела одна з найактивніших членів РУРСО, вихованка гуртка «Лідер» Обухівського районного центру творчості дітей та юнацтва - Білецька Каріна. В заході взяли участь 15 учнів загальноосвітніх навчальних закладів району.фото

На занятті діти отримали не тільки корисні знання, а також навчилися спілкуватися в команді, обмінюватись думками, вміти вислухати один одного. Крім того, на тренінгу були проведені тематичні ігри, де учні мали можливість проявити себе та висловити свою думку щодо ефективності спілкування. Окрему увагу звернули на уміння слухати, що є найважливішою умовою ефективного спілкування.

Білецька Каріна виділила основні прийоми спілкування та разом з учнями сформувала правила гарного співрозмовника і розробила кроки ефективного спілкування.

Тренінг пройшов у веселому та піднесеному настрої. Всі учасники отримали масу позитивних емоцій.фото

Кiлькiсть переглядiв: 191

Коментарi