• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Лідер - бал "Космічна мода майбутнього"

Лідер - бал "Космічна мода майбутнього"

2016-03-23

фото

23 березня відбувся весняний бал для лідерів учнівського самоврядування Обухівського району «Космічна мода майбутнього».

До РК «Золотий фазан» (м. Обухів) завітали представники 6 навчальних закладів Обухівського району: Дерев’янської ЗОШ І–ІІ ступенів, Маловільшанської ЗОШ І–ІІ ступенів, Григорівської ЗОШ І–ІІІ ступенів, Старобезрадичівської ЗОШ І–ІІІ ступенів, Трипільської ЗОШ І–ІІІ ступенів та Козинської ЗОШ І–ІІІ ступенів.

фотоЗа основу сценарію було взято сюжет з фільму «Гостя з майбутнього». Головними героями та ведучими заходу були Коля (голова учнівського самоврядування Обухівщини – Закрасняний Ілля) та Аліса (член учнівського самоврядування – Коцюба Катерина).

Учнівські команди, прибульці з вигаданих або реальних планет, представляли творчі презентації, що складались з фантастичних історій виникнення життя на далеких планетах, інтелектуального гумору, інопланетних танців, пісень та дефіле космічного одягу, що вражало різноманітністю чудернацьких елементів, деталей, творчими, креативними знахідками. Виступи команд були неймовірними. Кожна з них викладалася на повну, демонструючи свою акторську гру та надзвичайно красиві костюми, які діти виготовляли власними руками з підручних матеріалів.

Поважному журі, в складі якого були: Давітідзе Л.С. – директор РК «Золотий фазан», Шевченко О.О. – методист відділу освіти Обухівської РДА, Юськів Р.Б. – голова творчого об’єднання «Крамничка фантазій»,Корніюк І.М. – керівник театрального гуртка «Синій птах» Обухівського районного ЦТДЮ та Лісовол О.В. – власниця весільного салону «ТІ АМО», потрібно було оцінити креативність, фантазію та творчий підхід до виступу. Визначити переможців членам журі було дуже складно, оскільки кожна команда проявила себе індивідуально, креативно та неповторно.фото

Поки журі визначало переможців, ведучі та творча група лідерів учнівського самоврядування провели цікаву «Космічну вікторину», завдяки якій діти змогли продемонструвати свої знання у сфері астрономії, а також отримати солодкі подарунки. Команда «Лунтляндія», Григорівської ЗОШ І –ІІІ ст. запросили всіх гостей до позитивного та енергійного танцю.

За підсумками конкурсу перемогу отримали:

І місце – команда «Фантаназія» Трипільської ЗОШ І-ІІІ ступенів;

ІІ місце – команда «Лунтляндія» Григорівської ЗОШ І-ІІІ ступенів;

ІІІ місце – команда «Флоріана» Маловільшанської ЗОШ І-ІІ ступенів.

Команда «Марсіки» Козинської ЗОШ І-ІІІ ступенів отримала запрошення на участь у дорослому показі мод, який відбудеться у квітні 2016 року в РК «Золотий фазан».

фото Команди були нагороджені грамотами, подяками Обухівського РЦТДЮ і районної учнівської Ради самоврядування Обухівщини, отримали солодкі подарунки, грошову винагороду (за І-місце), подарункові сертифікати від РК «Золотий фазан» та багато позитивних емоцій від участі в заході.

Весняний лідер-бал пройшов на позитивній ноті в піднесеному настрої. Всі учасники заходу та гості були задоволені.

Висловлюємо велику подяку учасникам заходу та їх керівникам за чудову підготовку, неймовірні враження та позитивні емоції!

Кiлькiсть переглядiв: 223

Коментарi