Як швидко пролетів рік…

2012-05-16

/Files/images/IMG_0078.JPG

Як швидко пролетів рік…

Підсумкове засідання лідерів учнівського самоврядування відбулось 26 квітня в арт-клубі «In TERNO». На нього зібрались всі представники навчальних закладів Обухівщини, щоб підвести підсумки роботи зробленої за рік, обговорити плани на майбутнє.

Лідери стали учасниками тренінгу на тему: «Учнівське самоврядування – робота в команді» (матеріали тренінгу в розділі «Бібліотека»). Працювали в командах, обмінювались думками, жартували, емоційно реагували на ігри та вправи, прикрасили квітками (стікерами з написами побажань) дерево – сакуру Ради.

/Files/images/IMG_0071.JPG

/Files/images/IMG_0079.JPG

/Files/images/IMG_0084.JPG

/Files/images/IMG_0091.JPG

/Files/images/IMG_0092.JPG

/Files/images/IMG_0057.JPG

Зустріч закінчилась «свічою», проведення якої організувала голова районної учнівської Ради Таня Клименко. Кожен мав можливість висловити свої враження про діяльність у Раді самоврядування. Щиро та схвильовано звучали побажання всім, хто знаходився в «колі відвертості».

Час швидко летить і не хочеться розлучатись нам, дорослим з нашими дітьми, навіть на час літніх канікул, а що вже казати про тих, хто назавжди покидає учнівське самоврядування, щоб стати студентами інститутів, університетів, ліцеїв, технікумів, коледжів… роз’їхатись по іншим містам.

Віддаємо частинку себе нашим «зірочкам» - Клименко Тетяні, Глущенко Віталіні, Чураченко Олександрі, Кукосу Сергію, Дикуші Оксані, Матушкіній Наталії, Роденко Каріні, Хоменко Юлії і надіємось, що час діяльності в Раді не пройшов дарма і той досвід, що отримали, працюючи в самоврядуванні Обухівщини, обов’язково стане в нагоді. Бажаємо зустріти вам, любі наші, нових друзів, мати досить можливостей реалізовувати свої організаторські, творчі, лідерські здібності, якості та вміння.

В добрий путь! Цікавого насиченого активного життя вам БАЖАЄМО!!!

З повагою та любов’ю

Олександра Олександрівна,

Олена Олександрівна,

Денис Анатолійович

P.S. Під час літніх канікул самоврядування міста та району працюватиме відповідно плану роботи, лідери матимуть можливість приймати участь в організації та проведенні різних заходів.

Тож, хто влітку залишається вдома - ТЕЛЕФОНУЙТЕ!!!

ЧЕКАЄМО НА ВАС В АРТ-КЛУБІ «In TERNO»!

методист відділу освіти

Шевченко О.О.
Кiлькiсть переглядiв: 120

Коментарi