• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбулось перше засідання районної учнівської Ради самоврядування Обухівщини у 2015/2016 н. р.

Відбулось перше засідання районної учнівської Ради самоврядування Обухівщини у 2015/2016 н. р.

2015-09-26

/Files/images/P1010016.JPG

У цьому навчальному році свою роботу районна учнівської Ради самоврядування Обухівщини (РУРСО) розпочала патріотичною акцією «Ми за мир, ми проти війни!», яка напередодні відбулась у місті Українці.

23 вересня до відділу освіти Обухівської РДА на перше засідання з’їхались учні-лідери 16-ти навчальних закладів району. З вітальним словом до учнів-лідерів звернулись методист РМК відділу освіти Шевченко О.О., координатор РУРСО Наєнко О.О. та голова організації Тимченко Я.

З планом роботи на 2015/2016 навчальний рік членів РУРСО ознайомила Наєнко О.О. Серед іншого в цьому навчальному році планується проведення профорієнтаційного фотоквесту «Твоя професія – твій вибір», акцій та флеш-мобів на підтримку військовослужбовців АТО, переселенців зі Сходу, до Дня боротьби зі СНІДом та підтримки ВІЛ-інфікованих, заходу «Майстерня Святого Миколая» для дітей соціальних категорій, Весняного лідерського балу, конкурсу еко-моди, зустрічей з успішною людиною у форматі «гарячого стільця» та багато іншого. Протягом навчального року для старшокласників за проектом «Школа лідерства» будуть проводитись тренінгові заняття.

Під час цієї зустрічі підлітки стали учасниками міні-тренінгу, привітали один одного під час вправи «Давай познайомимось!», беручи участь у мозковому штурмі «Ось, я який!», розповіли про свої захоплення, досягнення, найкращі побажання всім і кожному записали на стікерах під час вправи «Ми розпочинаємо… Побажання кожному…».

/Files/images/P1010027.JPG/Files/images/P1010032.JPGПерше засідання РУРСО у 2015/2016 навчальному році завершилось флешмобом «Повертайся живим!»

Кiлькiсть переглядiв: 133

Коментарi