• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Учні-лідери району взяли участь у тренінгу «Лабіринти особистості»

Учні-лідери району взяли участь у тренінгу «Лабіринти особистості»

2017-03-02

фото

Внутрішній світ людини - багатий і незвіданий,

лабіринт, в якому мало хто зміг знайти вірний шлях з першого разу. А особливо важко знайти вірний шлях підліткам - амбіційним, емоційним людям. Отож, Рада самоврядування вирішила попрацювати над цим питанням. 2 березня 2017 року для учнівсього самоврядування в приміщенні РЦКіД практичним психологом, тренером, керівником студії психології та креативу «Хамелеон» Коширенковою Світланою Семенівною було проведено тренінг «Лабіринт моєї особистості».

На початку підлітки ближче знайомились із своїм внутрішнім «Я», відкриваючи в собі нові можливості і риси характеру. Дізнавались більше один про одного, ділячись особистим розумінням життя. Це був перший лабіринт - лабіринт власного характеру.

Другим етапом став лабіринт емоцій. Емоції супроводжують нас на кожному кроці, вони дають можливість розповісти про свої почуття, нічого не кажучи. І, особисто для мене, цей лабіринт став найнеочікуваним. Завдання для учнів було наступне: відобразити емоцію за допомогою звичайних пляшок та музичних інструментів. Учасники підійшли до виконання цього завдання креативно та з творчою віддачею.

І третій лабіринт - наші цілі. Життя неможливо уявити без мети, людина все життя до чогось йде, працює над собою, бореться з труднощами заради своєї мрії. І завдання для членів самоврядування було просте - розповісти про свої цілі і пділитися ними з усіма. Під час цього етапу кожен знайшов собі однодумців, і хто знає, можливо в майбутньому вони зустрінуться, йдучи однією дорогою.

Я із впевненістю можу сказати, що під час цього тренінгу підлітки більше дізнались про себе, відкрили в собі щось нове, можливо побачили шлях у незвіданий досі світ. Ця зустріч кожному пішла на користь і ніхто не пішов без усмішки на обличчі.

Статтю підготувала журналіст РУРСО

Майстренко Валентина

Кiлькiсть переглядiв: 283

Коментарi