• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • У відділі освіти відбулось засідання районної учнівської Ради самоврядування Обухівщини

У відділі освіти відбулось засідання районної учнівської Ради самоврядування Обухівщини

2016-12-08

фото

фото 08 грудня 2016 року в приміщенні відділу освіти Обухівської РДА відбулось чергове засідання районної учнівської Ради самоврядування. На заході були присутні незмінні помічники і координатори лідерів керівник гуртка ОРЦТДЮ "Школа самоврядування" Шевченко Олександра Олександрівна та керівник гуртка ОРЦТДЮ "Лідер" Коляда Вікторія Олександрівна. Розпочалось засідання з обговорення заходу «Разом проти СНІДу», який пройшов 1 грудня. Учасники висловили свої думки щодо проведення свята та поділились враженнями. Під час засідання голова РУРСО Іванова Олександра разом із заступником Дідусь Вікторією нагородили переможців районного конкурсу флешмобів «Перлина-Україна».

фотоДалі йшла мова про підготовку до проведення акції "Майстерня Св. Миколая" в РК "Золотий Фазан", метою якої є розвиток організаторських якостей підлітків в роботі з соціумом, сприяння розвитку волонтерського руху в нашому районі.

Закінчилася зустріч надзвичайно позитивно, учасники взяли участь в іграх, які подарували всім гарний настрій та щирі посмішки.

фото

Статтю підготувала журналіст РУРСО Майстренко Валентина

Кiлькiсть переглядiв: 246

Коментарi